Bryllup på danske slotte og herregårde


Det er med god grund blevet populært at holde bryllup i meget idylliske omgivelser. I Danmark er vi så heldige at vi har mange gamle og utrolig velholdte slotte og herregårde i hele landet. Hvis man spørger de fleste kvinder, så er det næsten enhver kvindes drøm at hendes bryllup skal være lige som at være prinsesse for en dag. Der er ingen tvivl om at et slot eller en herregård er det ideelle sted for at udfører den drøm.


Vi har undersøgt markedet for flotte steder at holde bryllup og er kommet frem til disse 8 bud på ideelle steder at holde bryllup.

 

Sjælland og øvrige øer

Havreholm Slot
Havreholm slot ligger 30 min. kørsel fra København og indbyder til en lang gåtur i de fredede naturskønne omgivelser. Slottet er moderne og er placeret i et gammelt historisk miljø.
Læs mere om Havreholm slot her: http://www.havreholm.dk/

Merløsegaard Herregård
Merløsegaard herregård er en gammel herregård fra 1676. Gården ligger i rolige omgivelser og har et rigt dyreliv og romantisk park med over 300år gamle egetræer.
Læs mere om Merløsegaard herregård her: http://www.merloesegaard.dk/

Næsbyholm Slot
Næsbyholm slot er placeret mit på sjælland ca. 45 min. kørsel fra København og er fra 1585, naturen omkring slottet byder blandt andet på skov og søer, hvilket danner de perfekte rammer for det perfekte bryllup.
Læs mere om Næsbyholm slot her: http://www.naesbyholmslot.dk/

Liselund Ny Slot  
Liselund ny slot ligger på Møn ca. 1½ times kørsel syd for København og er omgivet af en eventyrlig og romantisk natur. Hvilket danner det perfekte grundlag for det perfekte bryllup.
Læs mere om Liselund ny slot her: http://www.liselundslot.dk/

Fyn

Harridslevgaard
Harrislevgaard ligger i Bogense og danner de perfekte rammer for drømmebrylluppet, her er det endvidere muligt at til vælge karetkørsel, falkoneropvisning og meget mere.
Læs mere om Harridselvgaard her: http://www.harridslevgaard.dk

Hindsgavl slot
Hindgavl slot ligger i Middelfart, og har i mange år dannet rammer for mange bryllupper, slottet har tilknyttet en stor velholdt park, der indbyder på lange gå ture.
Læs mere om Hindsgavl slot her: http://www.hindsgavl.dk/

Holckenhavn Slot
I udkanten er Nyborg ligger Holckenhavn slot. Slottet er blandt Danmarks mest velbevarede og har siden 1779 været eget af Holck familien. Det eventyrlige slot og slotspark gør slottet attraktivt for bryllupper.
Læs mere om Holckenhavn slot her: http://www.holckenhavn.dk/

Sønderjylland

Gram slot
Gram slot er placeret i en prægtig natur, der danner de perfekte rammer for et rigtigt prinsesse bryllup. Slottet er indehaver af en gammel kongelig karet som de købte ved en auktion i 2007, denne karet kan bl.a. lejes til kørsel med brudeparret.
Læs mere om Gram slot her: http://www.gramslot.dk/

Sydøstjylland

Gammelrøj
Gammelrøj er en herregård beliggende få minutters kørsel fra Kolding. Herregården er opført af materialer delvist fra Kolding slot som brændte i 1808. Herregården er ny renoveret med respekt for gårdens historie. Stedet danner de perfekte rammer for en eventyrlig bryllupsfest.
Læs mere om Gammelrøj her: http://www.glroj.dk/

Midtjylland

Clausholm slot
Clausholm slot ligger lidt uden for Hadsten syd for Randers og byder på en af Danmarks smukkeste slotsparker. Slottet er opført i 1690’erne og danner i dag rammer om mange idylliske bryllupper.
Læs mere om Clausholm slot her: http://www.clausholm.dk/

Rosenholm slot
Rosenholm slot er et af Danmarks absolut smukkeste slotte, slottet er opført i 1607 og har en stor flot barokpark tilhørende. Slottet er et perfekt valg for dem der ønsker de perfekte omgivelser for deres bryllupsfest.
Læs mere om Rosenholm slot her: http://www.rosenholmslot.dk/bryllup.html

Nordjylland

Dronninglund slot
Dronninglund slot, er hvert år vært for mellem 80 og 100 bryllupper, hvilket gør dem til eksperter i at sørger for at omgivelserne lever op til jeres drømme. Slottet ligger lige uden for Dronninglund.
Læs mere om Dronninglund slot her: http://www.dronninglund-slot.dk/

Højris slot
Højris slot er et idyllisk slot i Nykøbing Mors. Slottet ligger i dejlige naturrige omgivelser og er et rigtig godt valg hvis der ønskes et bryllup ud over det sædvanlige.
Læs mere om Højris slot her: http://www.hojriis.dk/galleri/gaesternes-galleri.html

No Comments Yet.

Leave a comment